Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Investičný pozemok s rozlohou 592m2, Ľubotice

Zdieľať na Facebooku
Predaj 0 €/m2
Ulica: Ľubotice
Obec: Ľubotice
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Vaše nehnuteľnosti Vám ponúka na predaj investičné pozemky v katastrálnom území obce Ľubotice na konci sídliska Sekčov (za Sibírskou ulicou) v území tzv. "Pod vodojemom". K dispozícii je ešte 7 voľných pozemkov. Rozloha pozemkov je 592 m2 + cca 200m2 podiel na prístupovej ceste. Aktuálne sú pozemky bez inžinierských sieti.

Pozemky sa podľa územného plánu a potvrdenia obce Ľubotice nachádzajú v lokalité s plánovanou výstavbou rodinných domov. Aktuálne je však v danom území stavebná uzávera z dôvodu nutnosti odvodnenia daného územia pomocou odvodňovacích žľabov (vytvorený inžinierskogeologický prieskum). Po vykonaní týchto úkonov bude v danej lokalite možnosť výstavby rodinných domov. Odhadovaná investicía na 5-10 rokov. Vzhľadom na neustále sa zvyšujúcu cenu pozemkov a ich čoraz väčší nedostatok je predpokladom dobrej investícii do budúcnosti a tým aj znížiť vplyv vysokej infácie na Vaše úspory. 

V cene pozemku je aj podiel na 8m širokej plánovanej prástupovej ceste k pozemkom.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
592 m2
Plocha pozemku:
592 m2
Inžinierske siete:
nie
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape