Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Investičný pozemok s rozlohou 10795m2, Ľubotice

Zdieľať na Facebooku
Predaj 110 €/m2
Ulica: Ľubotice
Obec: Ľubotice
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Vaše nehnuteľnosti Vám ponúka na predaj investičný pozemok v katastrálnom území obce Ľubotice na konci sídliska Sekčov (za Sibírskou ulicou) v území tzv. "Pod vodojemom". Jedná sa o súbor pozemkov spolu o rozlohe 10792 m2, ktoré sú podľa aktuálneho geometrického plánu rezdelené na 12 samostatných pozemkov a plánovanej prístupovej komunikácii so šírkou 8m. Pozemky sú bez inžinierských sieti. Z pozemkov je krásny výhľad na cele mesto Prešov a okolie.

Pozemky sa podľa územného plánu a potvrdenia obce Ľubotice nachádzajú v lokalité s plánovanou výstavbou rodinných domov. Aktuálne je však v danom území stavebná uzávera z dôvodu nutnosti odvodnenia daného územia pomocou odvodňovacích žľabov (vytvorený inžinierskogeologický prieskum). Po vykonaní týchto úkonov bude v danej lokalite možnosť výstavby rodinných domov. Odhadovaná investicía na 5-10 rokov.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
10795 m2
Plocha pozemku:
10795 m2
Inžinierske siete:
nie
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape