Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom na predaj Sabinov

Zdieľať na Facebooku
Predaj 320 000 €
Ulica: Nezabudova
Obec: Sabinov
Okres: Sabinov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Vaše nehnuteľnosti Vám ponúka na predaj výnimočný holodom - novostavbu, ktorá sa nachádza v tichej lokalite na Nezabudovej ulici v Sabinove, neďaleko polikliniky.Tento dom je možno využiť ako sídlo firmy s ubytovaním. Celková výmera pozemku 825 m2.

Dom pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza samostatná toaleta hneď pod schodiskom. Na prízemí je chodba, ktorá má vstupy do troch jednotlivých izieb a kuchyňou. Chodba je ukončená vstupom do kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou s položenou dlažbou.

Poschodie je takmer identické s prízemím no jednotlivé izby sú o niečo väčšie, to znamená, že sa tam nachádzajú tri izby, kuchyňa, kúpeľňa a wc, ktoré je so samostatným vstupom. 

Z prvého podlažia sa dá vystúpiť do pôjdného priestoru, ktorý je pochôdzný a kvalitne izolovaný - zateplený 39 cm Isover.

Dom je podpivničený s vynikajúcimi úložnými možnosťami a prístupovou rampou. V pivnici sa nachádza technické a sociálne vybavenie ( plynový kotol, 300L zásobník TUV s čerpadlovou skupinou na slnečné kolektory, meranie TUV, SV, podlaha leštený betón )

Technické informácie:

Úžitková plocha: prízemie: 105 m2, poschodie: 119 m2, pivnica: 50 m2

Každá miestnosť má prípravu na termostat a klimatizáciu a aj poschodia sú rozdelené zvlášť. V každej izbe je pripojenie na internet, TV+SAT. V dome je nainštalovaný centrálny vysávač. Každé poschodie má samostatné meranie elektriny, alarm - klávesnica na každom poschodí, príprava na kamery, na slnečné kolektory vrátane 300L nádoby čerpadlovej skupiny už len namontovať panely.

Základy: platňa a veniec betón vodostavebný, murivo Ytong 300, zateplenie Knauf 18 cm, omietka silikón Caparol, strecha Tondach, ZTI- voda Rehau Rautitan stabil, každé poschodie merané TUV, SV, podlahové kúrenie Rehau, každé poschodie ovládateľné 3 x termostat v každej izbe, UK plynový kotol, okná Rehau Geneo, sieťky proti hmyzu + príprava na vonkajšie žalúzie, omietky sadrové slovenské MP 75, potery na podlahovom kúrení anhydrit slovenský, sadrokartónové podhľady Rigips slovenský, príprava voda, kanál, elektrina pre garáž, altánok za domom, nový plot z betónových dielcov po celom obvode pozemku.

Pre viac informácií prípadne termín obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
825 m2
Úžitková plocha:
224 m2

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape