Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenájom - Výrobná hala na Sídlisku 3 v Prešove

Zdieľať na Facebooku
Prenájom Dohodou
Ulica: Prostějovská
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Mestská časť: Sídlisko III
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Výrobné priestory

Popis nehnuteľnosti

Uvažujete nad prenájmom alebo kúpou priestoru pre činnosť Vašej spoločnosti v Prešove ? Realitná kancelária Vaše nehnuteľnosti Vám ponúka na prenájom výrobnú halu vybudovanú pre strojársku výrobu so svetlou výškou 8 m. Halu možno využiť ako veľkoobjemový skladový priestor alebo ako objekt priemyselnej výroby. 

Pre celý areál je spracovaná architektonická štúdia, ktorá počíta s úplnou rekonštrukciou administratívnej budovy a modernizáciou výrobných hál a úpravou vonkajších plôch.

K dispozícii je na prenájom plocha o rozlohe 4000 m2 s možnosťou rozšírenia o susednú halu s rozlohou 2000 m2. Celkovo je tak možné získať do prenájmu až 6000 m2 úžitkovej plochy. Pre viac informácií prípadne pre dohodnutie termínu obhliadky nás neváhajte kontaktovať.  Cena dohodou.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
4000 m2
Úžitková plocha:
4000 m2

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape