Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj - Výrobná hala na Sídlisku 3 v Prešove

Zdieľať na Facebooku
Predaj 800 000 €
Ulica: Prostějovská
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Mestská časť: Sídlisko III
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Výrobné priestory

Popis nehnuteľnosti

Uvažujete nad kúpou priestoru pre činnosť Vašej spoločnosti v Prešove ? Realitná kancelária Vaše nehnuteľnosti Vám ponúka na predaj výrobnú halu vybudovanú pre strojársku výrobu so svetlou výškou 8 m. Halu možno využiť ako veľkoobjemový skladový priestor alebo ako objekt priemyselnej výroby. 

Pre celý areál je spracovaná architektonická štúdia, ktorá počíta s úplnou rekonštrukciou administratívnej budovy a modernizáciou výrobných hál a úpravou vonkajších plôch.

K dispozícii je na predaj plocha o rozlohe 3968 m2 +216 m2 pozemok pred halou s možnosťou rozšírenia o susednú halu s rozlohou 1989 m2. Celkovo je tak možné získať do prenájmu viac než 6000 m2 úžitkovej plochy. Pre viac informácií prípadne pre dohodnutie termínu obhliadky nás neváhajte kontaktovať. 

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
4184 m2
Úžitková plocha:
3968 m2

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape