Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Budova na výrobu a skladovanie vína vo vinohradníckej oblasti Mád - Maďarsko

Zdieľať na Facebooku
Predaj 175 000 €
Ulica: Mád
Obec: Mád
Okres: Szerencsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Výrobné priestory

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE - Realitná kancelária Vaše Nehnuteľnosti Vám ponúka na predaj budovu gazdovského typu v obci Mád - Maďarsko. Budova je postavená z kameňa a je rozdelená na 2 menšie budovy na pozemku o celkovej výmere 1226 m2. V jednej časti sa na prízemí nachádzajú nerezové cisterny na víno a na poschodí priestory na ubytovanie. V druhej časti sa nachádzajú priestranné skladové priestory. Celý objekt vyžaduje rekonštrukciu. Na nehnuteľnosť je však možnosť využitia dotácie z eurofondov, čo znamená veľký investičný potenciál do budúcnosti. Pod budovou sa nachádzajú 4 podzemné chodby ,,katakomby,, asi cca 120 metrov dlhé a vínna pivnica na uskladnenie vína. 

Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná. 

Pre viac informácií prípadne termín obhliadky nás neváhajte kontaktovať. 

EXKLUZÍV - Az Ön ingatlaniroda - Vaše Nehnuteľnosti, eladásra kínál egy gazdasági típusú épületet Mád településen, Magyarországon. Az épület kőből épült, és két kisebb épületre oszlik egy 1226 m2-es telken. Az egyik részben rozsdamentes acéltartályok találhatók a bor számára, a második emeleten pedig szálláslehetőség van. A másik részben tágas raktárhelyiségek találhatók. Az egész épület felújítást igényel. Az ingatlan azonban lehetőséget nyújt az európai uniós forrásokból nyújtott támogatások igénybevételére, ami hatalmas potenciált jelent a jövőben. Az épület alatt található négy, mintegy 120 méter hosszú "katakomba" és egy borospince a bor tárolására.

Az ár tekintetében komoly tárgyalás esetén megegyezés lehetséges.

Amennyiben további információra vagy a megtekintés időpontjára van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

 

 

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
1226 m2
Úžitková plocha:
500 m2

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape